Kies uw regio

Taxi Utrecht 030-7777777

Taxi Utrecht
Taxi Utrecht bestellen? Gewoon 7x7 bellen
Deze ritten worden uitgevoerd door: Utrechtse Taxi Centrale
Californiedreef 35
3565 BJ Utrecht

Bent u op zoek naar een taxi in Utrecht en omgeving? Maak dan gebruik van de dienstverlening van 7x7. Bel7x7taxi.nl is een landelijk netwerk van regionale taxi-bedrijven. Dit zijn veelal de beste en snelste taxibedrijven die het TX keurmerk mogen dragen. Ook in Utrecht belt u het beste taxibedrijf met 7x7! De ritten worden uitgevoerd tegen scherpe tarieven. De beste vervoersoplossing voor individuen, groepen, particulieren en zakelijke klanten vind u bij 7x7 taxi. U bent altijd verzekerd van uitstekende dienstverlening, maar ook van kennis van lokale wegen en de beste en snelste routes in de omgeving. Voor een goed en betrouwbaar taxibedrijf dat u naar uw bestemming brengt belt u 7x7 of met u mobiel het netnummer plus 777 7777.

7x7 taxi Utrecht

Landelijk netwerk, lokale kennis

7x7 taxi is een landelijk netwerk, wat bestaat uit taxibedrijven die lokaal opereren. U bent dus altijd verzekerd van uitstekende dienstverlening, maar ook van kennis van lokale wegen en de beste routes in en rond Utrecht. Kenmerkend voor de bij 7x7 taxi aangesloten taxibedrijven zijn de uitstekend opgeleide chauffeurs, die niet alleen veilig rijden, maar ook zeer klantvriendelijk werken. Bovendien bent u met een taxi Utrecht van 7x7 taxi verzekerd van heldere en scherpe tarieven.

Uw veiligheid staat bij ons voorop

Het belangrijkste doel is om u ontspannen, veilig en op tijd op de plaats van uw bestemming te brengen. De chauffeurs hebben daarvoor een goede training op het gebied van dienstverlening en rijvaardigheid gehad. U mag van een rit met 7x7 taxi dus verwachten dat u zonder problemen vanuit Utrecht en omgeving naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Wat uw bestemming ook is

We vervoeren u naar iedere gewenste bestemming, of dit nu in het binnenland of in het buitenland is. Als u er zeker van wilt zijn dat u op tijd op de plaats van bestemming aankomt, adviseren wij u tijdig telefonisch te reserveren, u kunt hiervoor contact op nemen met 7x7 taxi Utrecht. Handig wanneer u op vakantie gaat en op tijd op luchthaven Schiphol, Rotterdam-Den Haag Airport of het vliegveld van Eindhoven moet zijn.

Taxiritten tegen heldere en scherpe tarieven

Bij 7x7 taxi mag u ook verwachten dat u tegen scherpe en duidelijke tarieven vervoerd wordt. Wanneer u 030-7777777 belt krijgt u op voorhand informatie over de prijs van uw taxirit. In de taxi's ziet u op de meter altijd precies wat u kwijt bent voor uw rit met een taxi Utrecht en omgeving. Wel zo prettig om te weten dat u niet te veel betaald.

Voor ieder soort vervoer

7x7 taxi kan voor u alle soorten vervoer organiseren. U kunt individueel een taxi Utrecht bestellen, als gezin, maar ook een taxibusje voor een groep van maximaal zeven personen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zakelijk vervoer. Voor wat voor soort vervoer u ook kiest, u weet zeker dat u met 7x7 taxi op een comfortabele en veilige manier op uw bestemming aankomt.

7x7 taxi Utrecht rijdt ook in:

IJsselstein, Lopikerkapel, Nieuwegein, Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Utrecht, Oud Zuilen, Zeist, Huis ter Heide (Utrecht), Bilthoven, De Bilt, Den Dolder, Bosch en Duin, Bunnik, Odijk, Houten, 't Goy, Schalkwijk, Tull en 't Waal