Kies uw regio

Taxi Leiden 071-7777777

Taxi Leiden
Taxi Leiden bestellen? Gewoon 7x7 bellen

Met alle grachten en singels is Leiden buitengewoon sfeervol maar ook moeilijk per auto te bereiken. Het meest comfortabele en snelste vervoer is dan natuurlijk een taxi. Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi Leiden en omgeving? Maak dan gebruik van de dienstverlening van 7x7 taxi. Onze betrouwbare en veilige ritten worden uitgevoerd tegen scherpe tarieven. We hebben de beste vervoersoplossing voor individuen, groepen, particulieren en zakelijke klanten. Laat u bijvoorbeeld ophalen vanaf het Centraal Station in Leiden en afzetten bij een van de historische plekken die de stad te bieden heeft zoals de Burcht van Leiden of in de bekende winkelbuurt het Pieterskwartier. Of bezoek een van de 300 horecagelegenheden en laat u ’s avonds weer veilig door een van onze taxi’s thuis afzetten.

7x7 taxi Leiden

Landelijk netwerk, lokale kennis

7x7 taxi is een landelijk netwerk, wat bestaat uit taxibedrijven die lokaal opereren. U bent dus altijd verzekerd van uitstekende dienstverlening, maar ook van kennis van lokale wegen en de beste routes in de omgeving. Kenmerkend voor de bij 7x7 Taxi aangesloten taxibedrijven zijn de uitstekend opgeleide chauffeurs, die niet alleen veilig rijden, maar ook zeer klantgericht werken. Ook bent u verzekerd van nieuwe en luxe taxi's, die altijd uitstekend onderhouden en schoon zijn. De 1200 jaar oude stad leent zich bij uitstek voor een ritje met de taxi. Hierdoor kunt u vrijwel overal komen en bent u niet overgeleverd aan de spaarzame parkeerplekken in de stad. Bovendien bent u met een taxi van 7x7 taxi verzekerd van de beste tarieven.

Uw veiligheid staat voorop

Ons belangrijkste doel is om u ontspannen, veilig en op tijd op de plaats van uw bestemming te brengen. Onze chauffeurs hebben daarvoor een goede training op het gebied van dienstverlening en rijvaardigheid gehad. U mag van een rit met 7x7 taxi dus altijd verwachten dat u zonder problemen vanuit Leiden en omgeving naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Wat uw bestemming ook is

We vervoeren u naar iedere gewenste bestemming, of dit nu in het binnenland of in het buitenland is. Als u er zeker van wilt zijn dat u op tijd op de plaats van bestemming aankomt, dan kunt u via onze website of telefonisch een taxi Leiden of omgeving reserveren. Handig wanneer u op vakantie gaat en op tijd op bijvoorbeeld Schiphol, Rotterdam-Den Haag Airport of het vliegveld van Eindhoven moet zijn.

Taxiritten tegen scherpe tarieven

Bij 7x7 taxi mag u ook verwachten dat u tegen scherpe en duidelijke tarieven vervoerd wordt. Wanneer u 071-7777777 belt krijgt u op voorhand informatie over de prijs van uw taxirit. In onze taxi's ziet u op de meter altijd precies wat u kwijt bent voor uw rit met een taxi Leiden en omgeving.

Voor ieder soort vervoer

7x7 taxi kan voor u alle soorten vervoer organiseren. U kunt individueel een taxi Leiden bestellen, als gezin, maar ook een taxibusje voor een groep van maximaal zeven personen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zakelijk vervoer. Voor wat voor soort vervoer u ook kiest, u weet zeker dat u met 7x7 taxi op een comfortabele en veilige manier op uw bestemming aankomt.

7x7 taxi Leiden rijdt ook in:

Noordwijk, Katwijk (incl. Rijnsburg en Valkenburg), Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Hoogmade, Warmond, Roelofarendsveen, Oud Ade, Rijpwetering, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Zoeterwoude, Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn