Kies uw regio

Taxi Dordrecht 078-7777777

Taxi Dordrecht
Taxi Dordrecht bestellen? Gewoon 7x7 bellen

De historische binnenstad van Dordrecht ligt tussen de grote rivieren. Met meer dan 1000 monumenten voelt u het rijke verleden van Dordrecht en met name in het historisch havengebied. De binnenstad leent zich bij uitstek om alles te bewandelen. U kunt hier heerlijk slenteren door de kleine straatjes vol leuke winkels en restaurants. Hier vindt u naast grote winkelketens ook nog leuke speciaalzaakjes. Het meest eenvoudige om optimaal te kunnen genieten, is dat u zich midden in het centrum laat afzetten door een taxi Dordrecht. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. En als u weer klaar bent kunt u zich direct overal weer laten oppikken. De 7x7 taxi zorgt ervoor dat u veilig en comfortabel overal in Dordrecht komt.

7x7 taxi Dordrecht

Comfortabel op bestemming

7x7 taxi is een netwerk wat landelijk opereert met lokale taxibedrijven. Zo bent u dus van de taxi Dordrecht altijd verzekerd van uitstekende dienstverlening, maar ook van kennis van lokale wegen en de beste routes in de omgeving. Onze nette en goed opgeleide chauffeurs brengen u veilig en comfortabel naar de plek van uw bestemming in Dordrecht. Onze chauffeurs hebben uitgebreide trainingen doorlopen op het gebied van rijvaardigheid en serviceverlening. En alle nieuwe en luxe taxi's worden streng gecontroleerd en goed schoongehouden. U mag van ons dus verwachten dat u ontspannen en zonder problemen naar uw bestemming wordt gebracht. Of het nu een van de kleine kronkelstraatjes in de binnenstad is of dat u zich laat afzetten op het Statenplein, waar u kunt slenteren over de weekmarkt. Een taxi Dordrecht zorgt ervoor dat u precies op tijd op de juiste locatie wordt gebracht en gehaald.

Scherpe tarieven

Naast een uitstekende dienstverlening, kunt u bij 7x7 taxi ervan op aan dat u tegen scherpe tarieven vervoerd wordt. Onze ritprijzen zijn ook altijd op de meter in de taxi Dordrecht af te lezen. En wilt u op voorhand weten wat de prijs van uw taxirit wordt, dan kunt u dit al van tevoren bij ons opvragen of nakijken op de website.

Ook naar het vliegveld

Bij 7x7 taxi kunt u eenvoudig een taxi Dordrecht bestellen voor vervoer naar nabij- of verder weg gelegen locaties. U wordt veilig naar iedere bestemming van uw keuze in binnen- en buitenland gebracht. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor vervoer naar luchthavens als Rotterdam-Den Haag Airport, Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport, Brussel Zaventem of Düsseldorf Weeze.

7x7 taxi Dordrecht rijdt ook in:

Alblasserdam, Kinderdijk, Heerjansdam, Strijen, Strijensas, Mookhoek, 's-Gravendeel, Puttershoek, Maasdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Oostendam, Papendrecht